Nyheter

21.05.17

Unghestutstilling i på stall Moa i Isfjorden. Jeg hadde med 2 års hoppa THB Wanja og 3 års hoppa RBR Dita. Begge to fikk sløyfe, og Wanja ble også stilt som nr 1 i kvalitet. Dita var trøtt og preget av styret og fikk dessverre ikke vistnoe særlig med bevegelser(noe hun strengt tatt har endel av), men det blir neste gang. 😉

Wanja fikk poengrekken 9-8,5-8-8-8,5

Dita fikk 7,5-8-7-6-7

 

Takk for bra arrangement på et flott, og ikke minst barnevennlig, anlegg. Været kan man ikke gjøre noe med... 😉😀

THB Wanja Foto: Stall Moa
RBR Dita Foto: Stall Moa

19.05.17

Evita fikk et vakkert hoppeføll etter Jonatan.

04.06.15

Sinead og Flynn, med Dymphna bak.
Amulett og føllet
Lykkelig gjeng på beite
Lita og Lilja

03.06.15

Flynn

Vi har hentet hit den flotte 2 premierte avlshingsten Scorpio Errol Flynn, som skal gå her i sommer og bedekke hopper. Han er foreløbig sluppet med Sinead, Dymphna og Kelley. Etterhvert skal også Wilmie slippes med han.

Jonatan går også med hoppe. Liesbeth går med han, og Viva skal også slippes.

Viva og Wimie med sine føll.

Så er mai over og vi fikk, tro det eller ei, tre flotte hoppeføll!!! Veldig glad for dem alle sammen, og gleder meg til å følge utviklingen deres videre. Alle vil få oppdetternavnet THB da det er Tonje H. Bøe som eier mødrene.

Wilmie med føllet sitt til høyre, og Viva sitt til venstre
Viva og føllet
Wilmie sitt føll har en liten flekk på skuldra

15.03.15

Viva, Amulett og Wilmie.

Så blir det likevel føll her i år! 🤪 Vi har tatt på oss å passe tre flotte hopper i ett par år, fra THB shetlands. Og de kom hit med stor mage alle tre. Det er THB Amulett, THB  Wilmie Wakker og Viva v.d. Rozenbottel. Veldig fine hopper, som det skal bli veldig spennende å få med i avlen. De har som sagt føll i magen nå, og skal også sansynligvis bedekkes opp igjen til sommeren.

Liten oppdatering, 03.02.15

Nyhetssiden er ikke den jeg har vært flinkest til å oppdatere siste åra dessverre, men resten av hjemmesiden skal være sånn nogenlunde oppdatert iallefall.

Jeg og min samboer, Andreas, er flyttet til hans hjemgård på Sæbø i Måndalen. Vi flyttet hit våren 2014, omtrent samtidig med at vi ble foreldre til ei flott lita jente.

På gården har vi melkekyr og ammekyr, i tillegg til shetlandsponniene og islandshestene.

På hestefronten har det skjedd mye siste åra. Noen ponnier har blitt kjøpt inn, nye føll er kommet til, og desverre har jeg mistet noen. I tillegg har noen fått flotte nye hjem.

2015 blir et litt rart år, da det er første året, siden 2009, der det ikke kommer noen føll. Jeg hadde en drektig hoppe, men hun måtte avlives i høst pga sykdom. Alt blir dessverre ikke sånn man håper. Men det blir bedekket flere hopper i år, så neste år kommer det nok flere spennende føll igjen.